Wie ben ik

Mijn naam is Lara van Gool (1976). Ik woon in het prachtige Den Haag. Strand, cultuur en veel bos en duin. De natuur heeft mij altijd al aangetrokken. In de natuur voel ik even niets! Geen prikkels van buitenaf. Gewoon even Lara zijn. In mijn coaching/ trainingen/ lezingen en workshops ga ik dan ook graag naar buiten of gebruik ik dingen uit de natuur.

Als leerkracht en coach kan ik uit de grond van mijn hart zeggen dat ik geloof dat iedereen zijn of haar eigen ontwikkeling door mag maken. Ik werk vanuit vertrouwen. Ik kijk, voel en stem af. Soms heeft iemand  gewoon even iemand nodig die met hem/ haar samen “wandelt” en luistert.

Vanuit mijn twintig jaar ervaring als leerkracht en mijn volwassen coach opleidingen, master kindercoaching en de opleiding tot neurofeedback trainer, kijk ik wat er nodig is, om tot de kern te komen.

Ik ben moeder van drie bijzondere en oh zo verschillende kinderen. Zij, laten mij af en toe wankelen, mijn hart sneller kloppen, mijn oerkracht ontwaken en opzoek gaan naar Lara. Wat ik als moeder ervaar, is van tijd tot tijd onzekerheid. Wat ben ik dan dankbaar dat er soms even iemand met mij meekijkt. Het ouderhart weet vaak de weg wel, maar slaat soms wat over.

Wat je van mij kan verwachten, is dat ik samen met jou en /of je/jullie kind vol liefde en vertrouwen aan het werk ga. Na een aantal keer hebben we een gesprek om te kijken waar we staan op het pad. Wat er nog nodig is? Gaan we verder of sluiten we het af. Ik hou van transparantie.

Regelmatig kom ik op scholen voor observaties of een gesprek. Samen me de leerkracht/ docent kunnen we dan kijken welke mogelijkheden er zijn.